dijous, 23 de gener del 2014

Quan l'avi era petit

Editorial: Takatuka
Autora: Lilli Messina
Il·lustradora: Lilli Messina
Any: 2013
Edat aproximada: Cicle inicial
Tipus: Àlbum il·lustrat
Temes: El pas del temps, les relacions intergeneracionals
  • Quan l'avi era petit, les coses eren molt diferents de com són ara. La llet venia directament de la vaca, tot el que es veia per la finestra era verd, la gent es coneixia els uns als altres... El nét segueix amb molt d'interès tot el que l'avi li explica, però clar, són de dues generacions molt diferents i ell ho interpreta a la seva manera. El final, potser sorprenent, posa les coses a lloc i ens fa adonar que hi ha aspectes que perduren malgrat els anys.
  • Una bonica història plena d'humor i tendresa que apropa els infants al món dels adults i viceversa. Mitjançant les il·lustracions grosses i expressives i alhora divertides, s'acaba d'arrodonir la màgica relació que mantenen infants i ancians. 

2 comentaris:

Anna ha dit...

Veig que tenim gustos molt similars ;-)
Faig el bloc de Recomanacions infantils i juvenils que has enllaçat en el teu bloc (moltes gràcies! jo també he enllaçat el teu perquè el trobo molt interessant i segur que hi descobreixo petites joies).

M'encanta la literatura infantil i juvenil i m'agrada trobar gent que comparteix aquesta afició.

Ja ens anirem llegint,
Salutacions

Anna

Marc ha dit...

Benvinguda Anna!

Un plaer compartir lectures i vivències relacionades amb la literatura infantil i juvenil amb una persona apassionada com tu. El teu blog el tinc com a referència, merci per enllaçar-me!

Seguim!

Marc