divendres, 6 de juny del 2014

El misteri de la tifa de gos abandonada

Editorial: Bambú
Autora: Anna Cabeza
Il·lustrador: Toni Batllori
Any: 2012
Edat aproximada: Cicle mitjà
Tipus: Novel·la d'humor
  • Tres iaies i un nen de nou anys; fins aquí tot normal. Però tres iaies de més de 75 primaveres cadascuna i que esdevenen unes intrèpides detectives, això ja pinta molt millor. La Carme, la Rosalia i l'Ascensió Crostó són germanes i decideixen crear “Germanes Crostó. Agència d’investigació” juntament amb el nét d'una d'elles, en Marcel.
  • Tot comença quan, un dia, decideixen investigar quin animal gosa deixar una tifa cada dia davant la porta de casa seva. Després de molt observar descobreixen un parell de personatges sospitosos i decideixen seguir-los. A partir d'aquí comencen les peripècies d'aquestes noves detectives que, cadascuna d'elles, té unes armes molt sofisticades: un bolso ple que et deixa estabornit, un collaret de perles que fa relliscar a tothom qui les trepitja, unes agulles de fer mitja d'allò més afilades... I l'enginy i el punt de serenitat del Marcel.
  • Sens dubte, si voleu passar una estona divertida i desconnectar de la realitat més angoixant del dia a dia, us recomano aquesta lectura que no sabem si serà l'inici d'una nova col·lecció.